Преинсталиране на Windows 7

Преинсталиране на Windows 7 и Windows 8 срещу Windows XP. Инсталиране на Windows 7 на лаптоп, или защо е добре да потърсите експерт на компютри?

Преинсталиране на Windows 7 на компютър, лаптоп, или таблет – специфични особености.

Експертно качване на Windows XP и Windows 7 на повикване, а също на windows 2000, XP, Vista, 7 по домовете и офисите. Windows, MAC и LINUX за нови и стари компютри и лаптопи.

преинсталиране на windows 7

Инсталирането на Windows 7® на нов компютър, както и преинсталирането на Windows 7 на стар компютър, или лаптоп има множество особености и специфики. Ако не сте уверени и имате нужда спешно да коригирате сериозни проблеми на домашния компютър, или на офис компютъра, без риск от загуба на информацията, то определено се нуждаете от ИТ специалист. При нас се извършва услугата: качване на Windows 7 на нов лаптоп, или нов компютър, който сте закупили от магазина и за жалост е без операционна система, или пък е с LINUX, FREE DOS и т.н.  Нямате най-необходимите програми, като WORD и EXCEL, ADOBE ACROBAT, PHOTOSHOP, архиватор, антивирусна програма и други. Не можете, или не желаете да носите компютъра или лаптопа си на сервиз и да чакате с дни и седмици докато стане готов.

Значи ви трябва експерт, който да извърши необходимите настройки на драйвери, програми, интернет връзка, на принтера, мрежата, камерката, скайпа, колонките, микрофона и др., така , че да нямате проблем с използването им след това. Не правете грешката да се доверявате на приятели, роднини и комшии. Това може да се окаже фатално за вашата информация.

В сервиз Изток притежаваме необходимия експертен опит при настройването на компютри и лаптопи, а също така и при решаването и отстраняването на тежки софтуерни и хардуерни проблеми и несъвместимости с компютри и лаптопи, при проблеми с програми под Windows, настройка на мрежи, рутери, периферия и много други.

Процес на инсталиране на Win на PC и лаптоп.

Windows_7_reinstall

За процеса на инсталиране и преинсталиране на Windows® (Windows XP, Windows 7, Vista и други) в интернет пространството e писано и се пише много. Има „тонове“ статии и какви ли не видеоматериали, описващи тези процеси. Какво всъщност е съществено и важно? Трябва да се има предвид следното: самият процес не е сложен. Инсталацията на компютър има своите строги правила и тънкости, но има и много важни моменти, където натискането само на един клавиш от клавиатурата по време на инсталирането погрешно може да има много сериозни последствия, като загуба на цялата информация от хард диска, унищожаване на дялове, заделяне на малко пространство и много други подобни, което не бива да се допуска. Важно е също как ще бъдат зададени настройките в биоса, по отношение на хардуера и бутващите устройства (first boot device), за да може процеса на инсталация (преинсталация) да стартира нормално.

преинсталиране на Windows 7 service pack 1Още преди започване трябва да се предвиди и прецени внимателно коя версия на Windows (Windows 2000, Windows XP, Windows 7), или друга ще е подходяща за дадена компютърна конфигурация, била тя настолна, лаптоп, таблет и т.н. Прави се обстойна преценка на параметрите и характеристиките на компютърната система, дали тя ще може да поеме тежестта на софтуера, разполага ли с всички необходими драйвери на устройства под дадената версия на операционната система и други.

Важно за избора между 32 и 64 битов уин.

Тоест не може върху много стар компютър да качваме Windows 7 и Windows 8, както и върху нов и мощен компютър да слагаме Windows 2000, или Windows XP. Важно е също да изберем правилно дали да е 32 битова, или 64 битова операционната система. До голяма степен това зависи от драйверите и поддръжката, количеството на инсталираната памет, спецификациите на процесора. Правилата важат за всички компютри без изключение – настолни компютри, лаптопи, notebook, netbook и други.

Също така е от голямо значение, как ще се направят настройките на Windows след приключване на процеса. Правилното намиране и качване на драйвери за устройства е от решаващо значение за стабилността и бързината на компютърната система. Кои драйвери за устройствата и хардуера ще има? Какви програми ще се използват, като особено важни са антивирусните програми. Изникват и редица други въпроси по отношение на програмното обезпечаване, като съвместимост, потребление на системни ресурси, стабилност и сигурност.

Потърсете специалист с опит.

В тази връзка започването на инсталация на Windows 2000, Windows XP, Windows 7, или друга операционна система е едно много сериозно начинание, така че, ако не се чуствате сигурни и за да нямате проблеми с ползването на компютъра впоследствие е по-добре да оставите това на ИТ специалист с опит. Както се казва всеки може да „завърти СД-то и да стартира процеса“, но далеч не всеки може да завърши успешно и направи добре, така че след това компютъра, или лаптопа да може да се ползва безпроблемно за интернет, гледане на филми и клипчета, сваляне на файлове, преглед на електронна поща, слушане на музика, работа с документи на WORD и EXCEL, ползване на банкови сертификати, сертификати за електронен подпис, игри и др. Не си осакатявайте компютъра. По-добре потърсете ИТ специалист и дори експерт в областта на информационните технологии. Това ще ви спести куп неприятности след това.

преинсталиране на Windows 7 sp1 4-ти етапТака инсталацията на Windows и програми за Windows, програми за почистване на вируси, както и преинсталацията на компютри и лаптопи се превръща в изкуство и си иска майстора, предвид на многото фактори, които трябва да се съблюдават, за да може компютърната система да работи бързо, леко и стабилно, без множеството проблеми на една дилетантска работа.

В търсене на съвършенство вече повече от петнадесет години практикуваме инсталиране, преинсталиране, възстановяване, настройване, профилактика и оптимизиране, разкодиране, както на Windows, така и на LINUX, и MAC OS, тестваме съвместимостта, надеждността и сигурността след качване на различни програми, драйвери, кодеци, антивирусни, защитни програми и много други, както и тяхното взаимодействие, така че като краен резултат да получим максимален ефект на стабилност и бързодействие на компютърните системи, които клиентите ни поверяват.


Общ преглед

За контакт с IT експерт Димитър Георгиев относно проблеми с вашия компютър, необходимост от Windows и програми може да се свържете с нас на 0894 700 233. Цените на адрес на място, при повикване са 10 лв за повикване и 30 лв за работа до два часа, като включва експертна работа по инсталиране и настройване на системата, пакети с надеждни програми, настройка на периферни устройства, като камери, принтери, скенери, микрофони, интернет връзка и други… Може да запишете час за посещение за София на 0894 700 233

  • Не търсете евтините решения, те винаги излиза много по-скъпо и могат да ви струват големи загуби и главоболия …
  • Не се оставяйте в ръцете на „разбирачите“ , ако държите на компютъра си и информацията в него …

сервиз за компютри и лаптопи "Изток"

 

6 thoughts on “Преинсталиране на Windows 7

  1. Аз не мога да преинсталирам,нямам опит в тази област и затова не рискувам.

  2. В сервиза извършваме професионално инсталиране за час.

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.