Инсталиране на лаптоп

Инсталиране на лаптоп. Сервиз.

Експресно инсталиране на лаптоп.

 

инсталиране сервиз и ремонт на лаптопи
Инсталиране на лаптоп

Инсталирането на лаптоп не се отличава съществено от инсталирането на компютър освен по настройването на биос и наличието на устройства като двд. Преди да се вземе диска с инсталационния пакет или инсталационната флашка обаче е добре да се направи диагностика на хардуерното състояние на лаптопа. Това се налага защото често става така, че при диагностиката може да излязат неочаквани проблеми с хард диск или рам. Ако хард диск не е в добро състояние това означава, че първо трябва да се помисли за смяна на диска и едва след това да се прави инсталация на лаптоп. В противен случай рискуваме да се омаже инсталацията и нещата да не се подобрят съществено.

Компютърни услуги в сервиза.

Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на Windows 10, Windows 8 и по-стари версии на ОС Windows на лаптоп. Сервиз и ремонт на настолни и преносими компютри в сервиз „ИЗТОК“.

Инсталиране, преинсталиране и възстановяване на Windows 8 и по-стари версии на експертно ниво на повикване в София. Качване на Windows 8, 7, XP и програми. Експертни настройки само при нас!

инсталиране на лаптоп

Какво всъщност получавате като услуги при нас и на каква цена?

Примерен ремонт на настолен компютър. Как да си сменим захранването на компютъра?

Ние не просто инсталираме и преинсталираме компютри и лаптопи, а търсим винаги съвършенство и оптимални резултати още в процеса на работа. Качването на Windows : Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Ubuntu Linux и други популярни операционни системи, както и всички компютърни услуги се изпълняват лично от компютърен специалист и ИТ експерт на повикване в дома, офиса, на обекта и местоработата за всички квартали на София. Намиране и инсталиране на всякакви компютърни програми и необходим софтуер по домовете, в офиса, фирмата за град София. Към услугата безплатно получавате пълен пакет от тествани и проверени за съвместимост с Windows програми, които ще ви бъдат абсолютно необходими, за да ползвате безпроблемно и пълноценно вашия компютър. Също извършваме и изпълняваме сервизни и ремонтни компютърни услуги и настройки на уиндоус на място при клиентите.

Спектъра от компютърни услуги, които осигуряваме  е изключително широк, така че питайте винаги, когато имате необходимост от такива експертни услуги без колебание на горещата линия 0894 700 233 и говорете лично с IT експерт Димитър Георгиев по всички интересуващи ви въпроси.

Ако имате необходимост да преинсталирате вашия Windows, но не можете да се справите поради някаква причина, не се чуствате уверени, или пък просто предпочитате това да бъде направено на професионално и експертно ниво от компютърен специалист, за да нямате проблеми след това, може да ни потърсите на горещата линия. Работи и извършва посещения и през празнични дни и в почивните дни – събота и неделя.  Цените на услугите и ремонта на компютри са посочени и не търпят изменение и може предварително да се уточняват при необходимост за всеки конкретен случай, като обикновено не превишават 40 лв. за посещение на адрес, диагностика на проблема и успешно свършена работата и отстраняване на проблемите на вашия адрес.

Защо при нас?

  • Инсталирането на уиндоус, драйвери, програми, всякакви компютърни настройки и услуги се извършват направо във вашия дом или офис.
  • Всички дейности и услуги се изпълняват лично от ИТ експерт, с над 10 годишен опит в областта на ремонта и поддръжката на компютърни системи
  • Достъпни за всеки, разумни към ниски цени за подобен род експертни услуги.  (виж цени)
  • Безплатна инсталация на проверен и тестван за съвместимост и бързина пакет програми и настройки.
  • Безплатна инсталация на лека и надеждна антивирусна програма в пакет с антимолуер програма.
  • Гаранции върху инсталирането и преинсталирането на Windows  и програми

3 thoughts on “Инсталиране на лаптоп

  1. Pingback: Видове компютърни услуги

  2. Анита Нейчева

    - Edit

    Здравейте, днес говорих с вас по телефона за смяна на клавиатура и профилактика на лаптоп но не намирам email адреса ви за да ви пратя модела и да ми кажете цена

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.