Инсталиране на Windows цена

Само при нас: всичко за инсталирането и преинсталирането на Windows OS.

Инсталиране на Windows XP, инсталиране на Windows 7,  Windows 8.1, Windows 10 и инсталация на най-новия пакет Windows 11 в сервиза. Всичко според вашите нужди и изисквания – бързо и на високо експертно ниво.

Инсталиране на windows цена

Ако имате нужда от качване и инсталиране на Windows 8 / Windows 7, или Windows XP на вашия нов, или стар настолен компютър (PC) и/или лаптоп, и искате всичко да е изпипано, значи тук сте попаднали на правилното място.

Сервизно инсталиране на Windows 10 и Windows 11

Фирмата извършва сервизно инсталиране на операционна система заедно с необходимите драйвери по устройства, най-основни програми в пакет, антивирусен софтуер и други. Допълнително има възможност за инсталиране на програми, които не са в пакета. Тяхната инсталация на компютъра се заплаща допълнително по 20 лева на програма. Инсталират се следните операционни системи на компютри настолни и преносими (лаптопи). Windows версии от XP, 7, 8, 8.1, 10 финална, Linux Mint и Ubuntu, MacOS, MS DOS.

Цената на инсталиране и преинсталиране в сервиза на фирмата е посочена по-долу в полето „ценоразпис“. Съществува директна възможност за експресна инсталация или преинсталация. Времето за изпълнение на такава бърза поръчка е не повече от два часа след постъпване на техниката в сервиза. Срока за извършване на нормална поръчка в сервиза е не повече от 24 часа.

Ние сме наясно, че работата с вашия лаптоп и компютър не търпи забавяне. Затова в сервиза работим на пълни обороти. Ако час време е достатъчно да се реши даден проблем, то ние го правим за половин час и нито минута повече, като предварително ви се обаждаме, за да имате готовност да вземете техниката си навреме.

Сервиза прави специални експресни услуги (за един астрономически час):

 1. Бързо инсталиране на Windows за 30 минути.
 2. Светкавично преинсталиране на Windows със запазване на файлове и данни само за един час след прием в сервиза.
 3. Почистване на вируси и профилактика на компютри и лаптопи за 60 минути.
 4. Инсталиране и преинсталиране заедно с всички необходими програми по заявка само за два часа.

Гаранцията се извършва чрез отдалечена администрация, или с физическо посещение в сервиза в София в квартал „Изток“.

За всеки втори, трети , както и за всеки следващ подред  компютър или лаптоп, при необходимост от ремонт, сервиз, или други компютърни услуги  на същия адрес се доплащат по 60 лв.
за експресни услуги и посещение на адрес до 30 (тридесет) минути от обаждането на адрес се заплаща 200 лв общо.

Посещение на адрес се правят и става само с предварително уточнен административен адрес и точен час за посещение в София на телефони 0894 700 233 и 0884 650 714, които се извършват лично от ИТ експерт Димитър Георгиев.
В сервиз „Изток“ цените за работа по диагностика, ремонт, поправка, инсталиране, възстановяване и преинсталиране са не повече от 40 лв. на компютър/ лаптоп.

Цените за инсталиране на Windows  и експертни компютърни услуги при посещения са точно определени и не подлежат на коментар и обсъждане !

Ценоразпис:

Всички цени по-долу се отнасят за инсталиране и преинсталиране на Windows OS и Linux на компютри, лаптопи и таблети в сервиза в срок от 24 часа. Експресни услуги по инсталация и преинсталация на операционна система се изпълнява за до 90 минути от постъпване в сервиза. При необходимост от запазване на файлове и данни е необходимо да предупредите предварително!

 1. Инсталиране на Windows, преинсталиране на Windows само с драйвери, без програми , без настройване и без запазване на данни – 30 лв.
 2. Инсталиране преинсталиране на Windows с драйвери, програми пакетно като антивирусна ESET NOD32 Antivirus, WinRar, PDF reader, GOM, Winamp, codecs, Office Pack, Adobe Flash Pl, Firefox, Chrome,  начисто без запазване – 40 лева.
 3. Инсталиране на Windows 8, Windows 7, Windows XP на компютър, или лаптоп, включително всички необходими за тях драйвери и програмно обезпечаване при предварително запазване на данните – 50 лв.
 4. Преинсталиране на Windows 8, Windows 7, Windows XP, Windows 2000 без запазване на информация на персонален компютър или лаптоп, заедно с необходимите драйвери и софтуер за него – 30 лв.
 5. Преинсталиране на Windows OS със запазване на информацията и настройките – 30 лв.
 6. Инсталиране на Linux Ubuntu или Mint – 40 лева
 7. Възстановяване на Windows XP, Windows 7 без преинсталиране на компютъра и лаптопа – 40 лв.
 8. Възстановяване на файлове и данни от компютър след срив на Windows – 30 лв.
 9. Настройване и оптимизиране на лаптоп, компютър – 40 лв.
 10. Почистване от вируси, изчистване на временни файлове, оптимизиране на компютър, лаптоп, както и цялостна профилактика – 40 лв.
 11. Намиране и инсталиране на програма или драйвер, който ви е необходим, а нямате в наличност, или е изгубен – 20 лв.
 12. Общи софтуерни и програмни услуги за компютър, лаптоп или таблет, разрешаване на софтуерни проблеми и конфликти – 30 лв.
 13. Диагностика на компютърна система при проблеми: хардуерни тестове за дефекти на твърд диск, памет, видеокарта и други, както и общ тест за стабилност на ниско ниво – 30 лв.
 14. Посещение на адрес в град София – 120 лв.
 15. Такса за отдалечени компютърни услуги, отдалечена инсталация и преинсталация на компютър и лаптоп – 30 лева.

За връзка с нас използвайте горещата линия на 0894 700 233 – отговаря IT експерт Димитър Георгиев

Важно: Не търсете евтиното, защото то излиза твърде солено. Не се оставяйте в ръцете на „разбирачи“ -те , ако държите на компютъра си и информацията в него .

3 thoughts on “Инсталиране на Windows цена

 1. Павел Цонев

  - Edit

  Изключително съм доволен от обслужването, качеството, цената и бързината на услугите! Благодаря Ви!

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.