Чистене на вируси

Чистене вируси на експертно компютърно ниво

Чистене на вируси по домовете
чистене на вируси

Компютърните вируси са проблем номер едно при Windows

Вирусите са голям проблем при Windows операционна система за всеки компютър или лаптоп. За разлика от MAC OS и LINUX  операционни системи за всички версии на Windows:  Windows 7, Windows Vista, и особено за Windows XP, вирусите са  сериозен проблем и тяхното почистване и отстраняването на последствията и пораженията от тях е абсолютно наложителна.

Може ли без антивирусна програма?

Груба грешка е да се смята , че може без антивирусни програми на компютри под WINDOWS OS. Също така в редица случаи антивирусната програма не е достатъчна защита, за да осигури безопасна работа на компютри под Windows. От съществено значение са Security Updates или така наречените автоматични актуализации от сайта на Microsoft. Важно е също периодичното почистване на вируси, malware, spyware, adware. Също изчистване на временните файлове в TEMP папките, където най-често се вмъкват вируси.

Ние от компютърен сервиз „Изток“ сме специализирали дълги години в борбата с компютърните вируси и предлагаме експертно чистене на вируси, както и цялостна профилактика на компютърната система. Изпълняваме поръчки за посещения на повикване по домовете и офисите на експертно ниво. Посещения на място за София се правят само с предварително записан час и адрес . Не забравяйте, че чистенето на вируси и най-вече възстановяването на последствията нанесени от компютърни вируси са едни от най-трудните задачи за компютърните специалисти и ИТ експерти. Понякога това отнема часове упорита работа пред компютъра, както и намиране на решения според ситуацията. За контакт с експерт, както и по други въпроси търсете помощ на 0894 700 233 , и говорете с ИТ експерт Димитър Георгиев. Заявки за посещения се приемат всеки ден включително и през празничните дни. Цените на услугите по домовете и офисите са : 40 до 60 лв. на свършена работа! Имайки предвид успешния краен резултат по възстановяване на работата на вашия домашен или офис компютър !

Сервизни услуги по почистване от вируси

В сервиза почистваме от вируси, а също извършваме чистене на вируси, почистване вируси, изтриване на вируси, изчистване на вируси, обезвреждане на вируси, премахване на вируси, блокиране на вируси. Инсталираме антивирусна защита, антивирусни програми. Правим дистанционно експертно чистене на вируси за вашия офис, дом, фирма, чрез отдалечен достъп.

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.