Инсталиране на Windows 7. Инсталиране на Windows 8 на лаптоп, или компютър.

Инсталиране на Windows 7 и Windows 8.

Инсталация и преинсталация на лаптоп, преинсталация на компютър, лаптоп с Windows от експерт.

Очаквайте до края на тази година появата на финалната версия на новата операционна система на Майкрософт Windows 8.

Какво да очакваме от Windows 8 ?

Инсталиране на Windows 7

Преди броени дни в интернет пространството излезе новата операционна система все още в зародиш Windows 8 Release Preview. Едно може да се каже със сигурност. Новата операционна система Windows 8 в сравнение с досегашната най-добра към момента ос на Майкрософт Windows 7, се характеризира с по-голяма бързина и лекота. По-ниски системни изисквания дават възможност да работи с много по-широк кръг от устройства: компютри, таблети, смартфони, лаптопи, нетбуци и други. На този етап не се забелязват много големи разлики, като изключим старт менюто, което излиза като начален екран. Десктопа на потребителя е едва като линк към началния екран. Така да се каже Microsoft се опитват да направят новата си операционна система Windows 8 още по- user friendly.

От впечатленията, с които останах от Windows 8 Release Preview 64 bit инсталиран върху компютър с Intel Core I7 процесор на 3,5 GHz и 8 Gb RAM мога да кажа, че системата определено има още “трески за дялане”. Ще има още упорита работа по подобряване на съвместимостта с програми като скайп например. Като цяло може да се каже че е по-бърза , лека и по-стабилна от предишни версии. Без старт меню системата изглежда леко орязана.

Инсталиране и преинсталиране на Windows 7 и Windows 8

Нашата фирма извършва множество предпочитани и търсени от клиентите ни услуги като инсталиране на Windows 7 и Windows 8 на нов компютър. Други услуги са инсталиране на лаптоп, преинсталация на място на адреси за София, почистване на лаптоп. Също така предлагаме почистване на вируси, инсталиране на програми по заявка, инсталиране на драйвери. Също така инсталиране на скайп, настройване на скайп, възстановяване на Windows XP и Windows 7 след срив от грешки във файловата система и други.

Преинсталиране на windows

Преинсталирането на Windows, инсталирането на програми и драйвери, инсталирането на антивирусна защита се прави както в сервиза, така и на адрес. Предварително записвате час за посещение в дома и офиса на клиента.

При инсталиране на Windows на адрес е желателно да имате връзка към интернет. Трябва да разполагате с оригинални драйвери за компютъра/ лаптопа, който ще бъде инсталиран/преинсталиран, инсталационен пакет на Windows.

В случай че не разполагате с тези неща не е проблем, тъй като нашата фирма е подготвена за всякакви ситуации. Ние разполагаме с необходимите средства и възможности за инсталиране на Windows или преинсталиране на Windows. Запазването на файлове и информация на компютъра, който ще се преинсталира също не е проблем. Инсталираме също така всички необходими програми напълно безплатно! Достатъчно е да се обадите на 0894 700 233 и да направите заявка за инсталиране или преинсталиране на Windows на вашия адрес в София. Цената за посещение е 10 лв, а за преинсталиране / инсталиране на Windows – 30 лв.

Работи се на ниво експерт.

Винаги при необходимост от инсталация на Windows , или преинсталация на компютър или лаптоп може да разчитате на нас като на експерти. Телефони за контакт: 0894 700 233 или0884 650 714

Предлагаме като цяло все по-ниски цени и по-големи промоции на пакетни услуги, както в сервиза в Изток, така и на адреси на клиенти в София.  Средна цена на услуги като инсталиране, преинсталиране, почистване, възстановяване, инсталация на програмни продукти, инсталация на драйвери за Windows XP, 7, Vista, 8 и др. версии е около 30 лв. Телефони за връзка с експерт по инсталирането на Windows са: 0894 700 233 и 0884 650 714. Обадете се и не се доверявайте на на всякакви евтини оферти. Така може да загубите ценна информация от вашия компютър или лаптоп. Търсете експертните услуги!

One thought on “Инсталиране на Windows 7. Инсталиране на Windows 8 на лаптоп, или компютър.

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.