Инсталиране на офис пакет

Инсталиране на офис пакет MS Office 2003, 2007, Office 2010 или Office 2013.

Инсталиране на OpenOffice, Kingsoft Office, Libre Office пакети по ваше желание и необходимост.

инсталиране на офис пакетКогато инсталираме операционна система Windows на вашия лаптоп и компютър, най-вероятно вие ще имате нужда също така от инсталиране на офис пакет. Офис пакети има различни видове. Най-ползван е офиса на майкрософт. В състава му влизат Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Outlook. Офис пакета може да бъде инсталиран както на английски език, така и на български, или на друг език по желание. Възможно е да имате нужда също така от инсталиране на проверка на правописа за различните езици.

В нашия сервиз инсталираме всичко, което ще ви е необходимо за работа. Освен офис пакета, много често се ползват програми като Winrar за работа с архивни файлове с разширения .rar ; .zip, iso ; Adobe Acrobat Reader и Acrobat Professional за работа с PDF файлове. Инсталираме Skype за връзка с роднини и познати, плеъри за музика и видео файлове като GOM, Winamp, KMplayer, BSplayer, торент клиенти, програми за запис на дискове и други.

Инсталиране на програми под Windows.

Всички изброени до тук програми се включват безплатно към всяка инсталация на Windows. Съществуват и много други платени програми като Adobe Photoshop, Indesign и Illustrator, Abby FineReader, Corel Draw, Autocad. Ако работите с такива програми знайте че в нашия сервиз ги инсталираме. Необходимо е да посочите версия на продукта който желаете да бъде инсталиран на вашия компютър. Цената за инсталиране на тези програми е 10 лв.

Често клиенти питат дали има вградена проверка на правописа на български и на други езици. Имайте предвид, че вградена проверка на правописа в офис пакета има само за английски език. За всички други езици, включително и български език няма вградена проверка и е необходимо да се инсталира така наречения пакет MS Office Proofing Tools пакет. В случай че пишете текстове или се занимавате с редакторска дейност този пакет ще ви бъде абсолютно необходим.

За инсталиране на програми и офис пакет не се плаща нищо допълнително, защото те влизат в цената на инсталирането на Windows. Само по-специализирани и тежки програми се заплащат допълнително по 10 лв. на програма. Ако имате въпроси по отношение на инсталиране на Windows и инсталиране на офис или програми може да се свържете с нас на 0894700233 и да направите бърза консултация.

2 thoughts on “Инсталиране на офис пакет

 1. Константин Караиванов

  - Edit

  Здравейте,
  След като се запознах с условията във Вашия сайт относно инсталация на Уиндоус и други продукти, имам няколко въпроса:
  Ще закупя компютър втора употреба с добри параметри, но без инсталиран софтуер – така както е асемблиран в съответната фирма.
  Моля да ми отговорите каква е цената за инсталиране на Уиндоус 10 и МС офис /във сайта пише че офиса е включен в цената за инсталиране на Уиндоус и да е съвместим с Уиндоус 10/.
  МС офиса всъщност ще ползвам за уърлд, ексел –формат xlsx, пауър пойнт.
  Също така желая да донеса компютъра във Вашия офис и да изчакам инсталацията да завърши. Ако е необходимо може ли да си запиша съответен час и колко време ще отнеме инсталацията?
  Последен въпрос – инсталирате ли Аутокад, коя версия и каква цена.
  Поздрави, К.Караиванов

 2. Здравейте,
  писах ви на електронната поща, моля проверете.

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.